Intensiv dag med skarpt fokus til at sætte skub i din virksomhed

Hjælper dig og din virksomhed med at vokse

V.I.P dag

Denne dag er til dig, der har brug for professionel sparring og et skub i den rigtige retning.

Du har brug for rådgivning til at træffe strategiske beslutninger indenfor marketing, strategi og økonomi. Og få nye øjne på, der kan se nye muligheder.

Når man sidder alene med en forretning, er der mange emner at tage stilling til og mange problemstillinger, som kan hobe sig op.

Vi er den eksperthjælp du investerer i, når du har brug for at få ryddet op i det, du mangler at få styr på, og få nye redskaber at arbejde videre med.

Vi sørger for at du får et stærkt strategisk overblik. Og hjælper dig videre fra der, hvor du er i dit forløb.

Du får trin-for-trin rådgivning i alle emner indenfor regnskab, økonomi, marketing, digital synlighed, kommunikation og mindset.

Det er en forudsætning for dette møde at du er klar til at rykke og give fuld gas hele dagen. Forud for mødet indsamler vi information om din virksomhed, med udgangspunkt i din ønskeliste.

Vi indbyder dig til at læse om os, og connecte på diverse platforme.

Sådan foregår en V.I.P dag

Kl.8.00

Vi mødes til kaffe og lidt morgenmad på Hotel Comwell på Køge Strand (medmindre andet aftales) Strandvejen 111, 4600 Køge.

Dagsorden:

Målsætning for din virksomhed: Hvor vil du gerne hen, hvilke mål har du for de næste 5 eller 10 år? Hvilken retning arbejder vi imod?
  • Gennemgang af din virksomheds digitale synlighed og mulighed for forbedringer
  • Gennemgang af dine administrative forhindringer og mulighed for optimering
  • Gennemgang af dine priser og vækststrategi

Kl 12.30 Frokost


Kl12.30 Walk and talk.

Vi går en tur og taler lidt om de emner vi lige har gennemgået og sørger for at få ny energi og frisk luft til hjernen, før vi går videre.

Kl13.00 1:1 møde med Pernille

Hvor du får grundig gennemgang i de emner du har behov for. F.eks. lettere regnskabsføring, planlægning af moms og skat, prissætning, fakturering, mindset i forbindelse med at tage penge for dine ydelser mv.

Kl14.00 1:1 møde med Sofie

Hvor du får grundig gennemgang i de emner du har behov for. F.eks. kommunikation og relationsopbygning til målgruppen, opslag og strategi på sociale medier, lead generering, digital synlighed og konvertering, materiale til opbygning af synlighed.

Kl15.00 Afrunding og opsummering

Vi samler op på dagens emner og samler en struktureret to do liste til dig for de initiativer der vil fremme din virksomheds vækst og hjælpe dig i retning af din målsætning.

Vi aftaler også en dato for, hvornår du ønsker en opfølgning, med mulighed for at blive hjulpet videre eller få hjælp til eventuelle nye problemstillinger i dit udviklingsforløb.

1-2 uger efter: Opfølgning

Vi samler op, og mødes online via Skype. Her taler vi om dit forløb, og der hvor du er nu og hjælper dig med eventuelle nye problemstillinger.